Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Yesterday

16:21 | februari 15, 2018

Igår på lunchen sprang jag över till Nosh and Chow där Petra hade presslunch för kollektionen hon designat för Nelly. Hon är så himla duktig Petra, och jag föll så klart extra hårt för den här magiska kostymen och väskan, måste norpa åt mig detta så fort kollektionen släpps i april. När klockan slog sex traskade hela kontoret bort till Eataly’s smygpremiär för att smaka oss igenom varenda kvadratmeter av lokalen. Och om ni precis som jag, älskar den italienska matkulturen måste ni ta er dit så fort som möjligt. Jag planerar redan att spendera varje lördagsförmiddag på deras matmarknad och plocka på mig alla charkuterier som kommer min väg.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här