Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Casa privata

18:15 | februari 16, 2018


Hur magiskt är inte detta ställe? Jag har suttit med SvD Resor hela dagen och då trillar man över sådana här pärlor. På Amalfikusten i Italien hittar ni boutiquehotellet Casa Privata och jag har mentalt börjat spara för att kunna åka hit och spendera några dagar, helst redan i sommar. Hotellet har bara åtta rum och alla är unikt inredda med vacker utsikt över medelhavet och bergen.

Nu ska jag precis checka ut för helg och skynda iväg till Café Nizza för att äta middag med gänget på Stella. Längtat efter det hela veckan. Hoppas ni alla får en fin helg! 

Bildkälla: Casa Privata


2 kommentarer2 kommentarer om “Casa privata”

  Hej!

  Rekommenderar starkt att åka till Amalfi kusten, men inte till Positano. Positano i all ära – men det är pärlorna omkring den populära byn som är guldklimparna. Förra året checkade vi in på ett hotell i lilla byn Praiano, bodde på ett hotell på stranden och gick varje dag, 2 minuter, på de smala slingan längs bergsklipporna, och köpte solsäng för 10€ på beachcluben Il Pirata. Där varvade vi att hoppa från en egen klippa vi delade med 5 personer max, beställa Aperol Spritz och godaste raviolin i vårt liv. På kvällarna gick vi 10 meter uppåt där vi fick ett eget bord med utsikt som var tagen ur en Bond-film way back. Närliggande beach-clubs åkte vi också till som ”On Fire Beach” och Positanos egna strand (dock bara en dag, det räckte). Bästa semestern i vårt liv! Googla Il Pirata och On Fire Beach, för bilder 🙂

  Kram

  Svara

  Alltså vilka kanontips!!!! TACK snälla för att du tog dig tid att skriva, ska verkligen kolla in dina tips!:D Det är precis sådana gömda pärlor man vill hitta ju! <3 Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här