Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Sportswear

14:00 | februari 16, 2018

Jag har precis gjort en artikel om sportmode på jobbet och tänkte att jag kan ju passa på att slänga ihop ett plock till er också. Så hoppas ni gillar den atletiska stilen nu, heh! Att designers har influerats av sportvärlden i sina kollektioner har vi ju sett tidigare och till våren är det inte annorlunda.

Hämta inspiration från idrotten och blanda funktionella och sportiga material med mer eleganta plagg. Gör som Isabel Marant och styla träningsbyxan med en feminin blus och matcha sedan valfritt med sneakers eller klackar. Det är det bästa sättet att bära den här trenden på för att slippa se ut som att du är tagen direkt ur ett olympiskt träningsläger från 90-talet.

Byxor, Adidas. Solglasögon, Mango. Sweater, Champion. Träningsjacka, Topshop. Sneakers, Louis Vuitton. Magväska, Zara. Byxor, Ganni. Väska, Loewe. Kofta, Gucci.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här