Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Fashion Week Favourites

18:19 | februari 28, 2018

Några favoritvisningar hittills från modeveckorna. Olsen-tvillingarna och The Row får mig verkligen att vilja bära mer mossgrönt, och gärna då en herrinspirerad stor rock. Både Jacquemus och JW Anderson visade två otroligt fina kollektioner med skira material och spännande former – Precis så som jag vill klä mig i sommar. Svenska Acne får mig att också vilja bära sjal, markerad midja och rutiga byxor (höger bild), en vårlook jag gärna kopierar. Och Klackarna från Proenza Schouler är bara för balla! 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här