Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Update

18:09 | mars 1, 2018

Jag sitter på kontoret och ska precis stänga ner och rusa mot middag. I morgon kommer ett gäng vänner upp till Stockholm från både Halmstad och London och jag är så glad för det. Det kommer bli fullt schema hela helgen och jag har precis checkat in mig och Frida på Hotell Kungsträdgården också bara för att lyxa till det lite extra. Någon av er som bott där? Jag kan inte minnas att jag bott på hotell i Stockholm så det ska bli kul! Och framförallt att mysa med vänner som jag träffar alldeles för sällan.


2 kommentarer2 kommentarer om “Update”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här