Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Hotell Kungsträdgården

20:52 | mars 5, 2018

Den här helgen har varit fantastisk på alla sätt. Vi har hunnit med en för trevlig tjejmiddag hos Henrietta följt av en stökig hemmafest. I lördags när vi vaknade upp åt vi en lång frukost och sedan tillbaka till sängen och vilade lite, kan det vara det bästa med att bo på hotell? Vi gick ner på stan för lite shopping på eftermiddagen och sen tillbaka till hotellet där vi bjudit in några vänner på fördrink i deras champagnebar. Lagom till middag hade vi bokat bord på Bardot med ett gäng favorittjejer från Halmstad och efter den rev vi av ännu en natt på stan. När vi vaknade upp i söndags hade vi båda träningsvärk för vi dansat så mycket – Det var härligt!

Här är några snapshots från Hotell Kungsträdgården som var så, så fint och det kändes som att vi kastades hela vägen till Paris för en helg. Vi fick dessnutom bo i deras Kings suit som är orginalrummet, vilket betyder att det är det första rummet som är inrett och sedan är resten av de 93 rummen byggda utifrån det. Älskade hela viben och känner att jag genast måste tillbaka hit för att äta middag i deras franska restaurang.


4 kommentarer



4 kommentarer om “Hotell Kungsträdgården”

    Hej!Såg din fina gröna väska på bilden tillsammans med din underbar gröna kappa,får man fråga var du har köpt din super fina Väsk
    Tack för all inspo,du är en sådan inspiratör
    Ha det fint
    Mvpernilla

    Svara

    Hej! Jaaa, det är en kanonväska för weekends. Den kommer från baron! 🙂 Tack snälla! Vad kul att höra <3

    Svara

    Hej! Vart kommer den fina kappan med vita sömmar ifrån? super fin

    Svara

    Hallå 🙂 Den kommer från Mango, finns inne på hemsidan nu 😀

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här