Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Cyberspace Wishlist

22:55 | mars 6, 2018

Trenchcoat, Lindex. Klackar, ATP Atelier . Denim, H&M. Jacka, Saks Potts

Jag längtar så att jag spricker efter torra gator och plusgrader just nu. Jag försöker lova mig själv varje kväll att jag ska klä mig lite roligare på morgonen, bara för att pigga upp vardagen men det slutar ändå med att jag slänger på mig typ samma kläder som dagen innan bara för att det är enkelt när snön ändå vräker ner utanför fönstret (och jag är världens tröttaste människa på morgonen). Då finns det ingen lust eller kreativitet. Jag har ett kashmirset från Soft Goat som jag allra helst vill gå runt i dagarna långa, det varmaste och mjukaste jag äger tror jag.

Tänkte tipsa om lite vårnyheter som jag suktar efter nu. När jag var i Dubai tidigare i vintras fick jag spontant med mig en så fin trenchcoat hem som fortfarande ligger ouppackad i påsen. Snart tänker jag inviga den, oavsett temperatur ute. Såg att det trillat in en liknande trench på Lindex nu som jag troligtvis skulle satsat på om jag inte trillat över den andra. I mitten av mars öppnar ATP Atelier butik i Stockholm och jag ser fram emot att se alla nyheter, tycker de gör de absoluta bästa sandalerna! Och sedan skulle jag gärna möta våren i denna dröm från Saks Potts, men har tyvärr spräckt min shoppingbudget för alldeles för många köp sedan så det händer ju inte, hehe(!), men drömma får jag.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här