Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Weekend Mood

16:04 | mars 9, 2018

Så glad för att helgen är på ingång, trots att jag har en hel dags jobb framför mig i morgon. Jag känner mig helt slut i kroppen och kommer ligga lågt i kväll för att slippa åka på en förkylning nu, har varken tid eller lust med det. Just nu sitter jag och försöker skrapa fram flygbiljetter till ett land med sol och plusgrader över påsk – Några förslag? Jag är desperat, och har inte särskilt höga krav, bara att slippa gå i personlig konkurs. Så fort jag känner mig oinspirerad älskar jag att surfa runt på Tumblr och bara drömma mig bort. Och förutom flygbiljetter står den här väskan från ATP Atelier högst upp på min önskelista.


3 kommentarer3 kommentarer om “Weekend Mood”

    Jag skulle rekommendera Tel Aviv! Sol, strand, värme, superbra mat och härlig atmosfär:)

    Svara

    JA! Jag har varit sugen på det också, men tänkt att det är lite lång flygtid för en weekend, och hittar bara biljetter med mellanlandning:( Men ska absolut ta mig dit någon gång, hört så mycket bra om det!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här