Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

In the Navy

20:26 | mars 12, 2018


Jag har precis landat i soffan och ska hugga in på min kvällsmat, som även är mina rester från igår och som antagligen kommer bli min matlåda i morgon, hehe inga som helst problem att äta tacos tre dagar i rad. Jag har haft en välbehövlig dag hemma som har kantats av mejl, telefonköer och räkningar. Jag har även hunnit jobba undan både skolarbete och städa en första vända i lägenheten.

Den här veckan händer massa skoj! Praktik i vanlig ordning, event och middagar som avlöser varandra och spännande luncher varje dag. Lovar att ta med er så gott jag kan, ska verkligen bli bättre! I morgon ska jag hoppa in och jobba några timmar på Stella och efter det snabbt förbi en kollektionsgenomgång och avslutningsvis ska jag på en middag med favoriten ATP Atelier. Vi ska spana in deras nya konceptbutik som öppnar på torsdag, och om jag känner mig själv rätt kommer jag mest spana på väskan jag skrev om i fredags..

 


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här