Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Mind the sleeves

08:21 | mars 13, 2018


Ni var flera stycken som kommenterade och undrade var skjortan ovan är ifrån så jag tänker att vi reder ut det här och nu. Den kommer från BITE Studios som är ett svenskt/brittiskt märke med produktion i London. BITE Studios jobbar med hållbarhet och ledorden är lyxigt, hållbart mode. Alla plagg är av naturliga och ekologiskt certifierade material, något som jag absolut tycker är nödvändigt att uppmärksamma. Därför är det också så kul att jobba med ett varumärke som Stella McCartney som ligger så mycket i framkant inom hållbarhet i modeindustrin. Skjortan Linn bär på bilden är från Stella och är en favorit ur SS18-kollektionen, tror nästan alla i teamet köpte loss var sin.


6 kommentarer



6 kommentarer om “Mind the sleeves”

    Hej Paulina!
    Vill bara säga att din blogg bara blir bättre och bättre och att jag älskar att gå in här <3. Keep going med inspo och info! Jag är lite sugen vad du använder för hudvård och smink?

    Svara

    Åh! Det gör mig väldigt glad att höra, och motiverad att fortsätta 😀 hehe! ja visst! Ett område jag inte har stenkoll på men jag kan absolut visa vilka produkter jag använder i ett inlägg <3 KRAM!

    Svara

    Hej! Gillar verkligen din blogg och får så mkt inspiration. Skulle du kunna tipsa lite mer om shopping, från kedjorna? + lite styling tips kanske 🙂

    Svara

    HEJ 🙂 Vad kul att höra, det gör mig glad! 🙂 Ja klart vi ska fixa det 😀 kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här