Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Dinner with ATP Atelier

12:19 | mars 15, 2018

I tisdags var vi bjudna på middag till ATP Atelier för att fira deras nya ateljé på Skånegatan. Jag är så himla glad för det, för det är ett av mina favoritmärken när det kommer till sandaler och jag minns fortfarande hur glad jag var när jag köpte mitt första par 2015. Italiensk mat, vackra skor och häng med favorittjejer, har ni hört en bättre kombination?

Har ni vägarna förbi Stockholm får ni inte missa att kika förbi deras nya fina hem. Det som är så kul med det här är att allt i inredningen går att köpa. Allt ifrån konst, möbler, blommor och förstås skor och väskor. De har också bjudit in andra varumärken, exempelvis All Blues, som kommer säljas där. Vogue har gjort en fin artikel, här. Läs den, och besök dem genast!

ATP Atelier, Skånegatan 86, Stockholm. 


4 kommentarer4 kommentarer om “Dinner with ATP Atelier”

    Vart kommer din fina randiga topp ifrån?!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här