Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Pink corduroy suit

12:05 | mars 16, 2018

En rosa kostym i manchester är allt jag behöver i vår kände jag direkt när jag fick på mig den här. Den kommer från danska märket Levete Room och tillhör höstkollektionen så den landar inte i butik förrän senare men jag kommer att vänta tålmodigt. Tycker den här jackan ser så lyxig ut och jag hann fundera en vända på om det kunde vara Mulberrys ”Grace Jacket” så fort jag såg den. Jag och Linn fingrade på den i Paris i höstas och den har varit svår att komma över sedan dess. Så tack Levete Room för världens finaste alternativ som räddar min vår!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här