Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Everyday Jewellery

08:12 | mars 17, 2018

Sedan jag var liten har jag burit mitt stjärntecken runt halsen, jag fick det när jag döptes och det har hängt med sedan dess. Jag har alltid gillat att mina smycken är en del av mitt liv och min vardag, och att det finns en historia. Jag har även en guldring jag bär varje dag som faktiskt är min mammas gamla förlovningsring. Är det lite märkligt kanske? För mig är det ett minne från någon som varit väldigt delaktig och närvarande i min uppväxt, så jag tycker det är fint. Den sitter i alla fall stadigt kvar på mitt långfinger, och kommer förhoppningsvis göra i många år framöver.

Det längre halsbandet på bilden är också en platta med mitt stjärntecken, som jag ville tipsa er om då det är flera av er som undrat vart mitt första halsband är ifrån. Jag gillar verkligen att bära två halsband och nu har den här nya symbolen av tvillingarna fått en plats runt min hals.

Halsband, Thomas Sabo


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här