Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Weekly favorites

20:28 | mars 23, 2018

Får inte nog av blommiga klänningar och rutiga kavajer för tillfället och här är är några favoriter som finns i butik nu. Jag tror minsann att kavaj är det plagget som jag använder absolut mest, säkert fem dagar i veckan.. Tycker verkligen det funkar till allt! Jag är sugen på att klicka hem den ovan från Mango, eller en i ljusblå som jag visat er tidigare. Mango har så mycket fint inne nu, och likaså Topshop där jag hittade den här gula blusen, som dessvärre såg ut att vara slut i min storlek.. Får hoppas jag kan hitta något liknande på stan i morgon! Och tips till er som vill smycka ut håret i vår är att spana in danska märket Kanel där det här fina spännet kommer ifrån.

Klänning, Zara. Blus, Topshop. Klackar, Zara. Hårspänne, Kanel. Kavaj, Mango


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här