Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Basics

15:37 | mars 26, 2018

Min helg har varit oförskämt lugn, vilket jag faktiskt uppskattar. I lördags jobbade jag några timmar och mötte sedan upp Karin för catch up över några drinkar på Tak. Alkoholfria drinkar lockade mest, speciellt de som smakade äppelpaj. Missa inte dem om ni är på Tak! Jag hade på mig mina nya favoritboots från Gestuz, rutigt från Other Stories och hårspänne från Glitter

Nu sitter jag och räknar ner dagarna, så redo för några dagars sol och ledighet över påsk. Har ni tips på restauranger, caféer eller annat man inte får missa i Barcelona tar jag gärna emot tips. Varit där en gång tidigare för flera år sen så jag är väldigt spänd på ett återbesök nu.


2 kommentarer2 kommentarer om “Basics”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här