Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Barcelona look

17:54 | april 4, 2018

Vi stannar i Barcelona ett tag till. Ett andra bildrace är på väg och borde landa här redan i kväll. Önskar att jag var lika flitig med kameran hemma i vardagen med, det hade ju varit roligare för er också – Men övning ger färdighet, inte sant?

Minns ni att jag packade för 17 grader och strålande sol? Lite väl naivt kanske då våren precis kommit till stan men jag lyckades faktiskt para ihop resegarderoben med vädret ganska bra om jag får säga det själv. Tricket var att matcha bara ben med kashmir, och mina nya solglasögon kom till användning för första gången. Klickade direkt från nätet och det är ju alltid lite oklart att se hur modellen funkar när den väl sitter på, men gillar den väldigt mycket.
Kjol, Munthe. Tröja, Soft Goat. Sneakers, Céline. Solskydd, Triwa


1 kommentarerEn kommentar om “Barcelona look”

    Varfor kan vi inte se på dine bildar? Dem ar borta

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här