Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Lets talk bags

18:13 | april 5, 2018

Jag har varit sugen på en ny väska ett bra tag nu men har inte hittat någon som känts 100 procent rätt. Jag har funderat några vändor på att kanske sälja min svarta Stella McCartney och hitta någon att ersätta den med, alltså en mindre i crossbody-modellen, helst med gulddetaljer den här gången. Och nu när det snart blir vår och sommar skulle jag gärna ha en i ljus färg, kanske pastell. Den mintfärgade från Céline ligger farligt till, visst är den fin? Funderar på att smita förbi efter jobbet och klämma lite på den.

Hur brukar ni tänka om ni väljer att investera i en lite dyrare väska? Jag tycker själv det är lite klurigt då jag rätt snabbt tröttnar på en väska som används dagligen. Tidigare har jag alltid suktat efter de nya modellerna som modehusen presenterar varje säsong men senaste året har jag inte fallit för något känns det som, jag kanske börjar bli svårflörtad? Tre andra väskor som är väldigt fina, och med en lite snällare prislapp är dessa nedan.
By Malene BirgerLittle Liffner& Other Stories


3 kommentarer



3 kommentarer om “Lets talk bags”

    Om du skulle bestämma dig för att sälja din svarta Stella väska är jag intresserad av att köpa den! Övervakar den väskan på vestiaire collective men den poppar aldrig upp.. </3
    Tycker för övrigt att Celineväskan är superfin!

    Kram<3

    Svara

    Åh, om du bestämmer dig för att sälja den får du gärna hojta! Älskar den väskan!

    Svara

    Är också intresserad om du bestämmer dig för att säljaaaa???? Är såå sugen på den????

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här