Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Blue suit

21:28 | april 10, 2018

Hej vänner! Hoppas ni mår bra! Jag har jobbat på Stella hela dagen, nedräkningen har börjat och jag har ynka fem pass kvar där innan vi stänger. Kommer sakna vårt team mest. Och i maj gör jag sista månaden med praktik och sen blir det examen och hej vuxenlivet! Vettskrämt och övertaggad på samma gång. Studielivet är nog inte riktigt min grej men jag är förbannat glad över att ha tagit mig igenom dessa tre åren, känns bra att ta med sig en examen.

Snart kommer vi ha mer tid för varandra och det känner jag mig väldigt peppad på ska ni veta! Kommande veckor är fulla med jobb och praktik och därefter kommer jag att vara lite ledig, tänkte faktiskt ta mig ett ordentligt sommarlov, sista chansen för det. Det kan väl vara berättigat efter tre års studier? Jag har jobbat vid sidan av mina studier plus varenda sommar så länge jag kan minnas så den här sommaren kommer jag checka ut från allt, förutom er här då! Sedan rivstartar jag hösten med ny energi och förhoppningsvis nytt jobb, heh!

Jag bar den här kostymen i Barcelona, från Gestuztycker den är så fin! Min kille tyckte mest att jag såg ut som en flygvärdinna tillhörande Ryanair, heheh…


2 kommentarer



2 kommentarer om “Blue suit”

    Superbra blogg!! Vad är det du pluggar för något?
    Kram

    Svara

    Yeeey, KUL! Jag läser journalistik och media på Södertörn! 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här