Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my vacation mind

18:11 | maj 3, 2018


Klänning, Hosbjerg. Piké, Acne Studios. Sandaler, Céline.

Jag sitter och söker igenom hela Airbnb för att hitta ett hus på franska rivieran som uppfyller en rad petiga krav utan att kosta en hel årslön, något som känns som mission impossible. Jag är nämligen i full gång med att samla ihop ett gäng bästa vänner från Halmstad och gymnasietiden för en get-together i sommar och för att fira våra ynka 25 jordsnurr, och vad är då bättre än ett par semesterdagar i St Tropez? Jag drömmer om att bo i ett litet pittoreskt hus, helst hemma hos ett väldigt franskt äldre par vars hus är omringat av vinrankor och citronträd, och där vi mer än gärna kan husera på altanen halva natten och bli uppfyllda av franska ostar och lokala viner.

Någon av er som hyrt hus i utkanten av St Tropez, Cannes eller Antibes som passar in på ovanstående så dela gärna med er! Eller om ni har tips på andra grymma sajter man kan kika på för boenden? Förutom att leta boende planerar jag alltid min semestergarderob långt i förväg bara för att det är det absolut roligaste som finns. Och min semesterstil får gärna bestå av exakt ovan – färgglada slipklänningar, svalkande pikéer och extra klumpiga sandaler.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här