Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Through my phone

15:17 | maj 14, 2018

Via min kamerarulle i telefonen har helgen sett ut följande: Har startat dagarna med morgonlöpning på stranden och långa frukostar framför Nyhetsmorgon. I fredags hade jag två av mina bästa (och äldsta) vänner hemma för middag, vi dukade upp ostar och charkuterier och pratade tills solen gick ner. Och så har jag spelat oförskämt mycket golf, och som ni ser har jag gått all in för det här nu. Spelade i golfkläder från J.Lindeberg som är alldeles för bra i jämförelse mot hur jag slår, men vi kommer bli ett med varandra alldeles snart tror jag. Och återigen, jag vill spela golf med er! Så lova skriva till mig om ni också vill komma igång, eller om ni redan är erfarna spelare! 🙂


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här