Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Summer wishlist

12:10 | maj 15, 2018

Längst in i garderoben hittade jag ett par gamla bermudashorts som jag dammade av i helgen och jag fick lite frågor om dem på Instagram så tänkte tipsa om detta par från H&M som ser väldigt fina ut! Jag hade helst matchat mina med den är pikén från Loewe men med tanke på prislappen får jag försöka hitta ett schyst budgetalternativ! Just nu letar jag också klänningar för midsommar, och då Linn alltid bjuder in till tre dagars så gäller det att ha flera alternativ, den här från Ganni känns lovande?! Och så måste jag tipsa om mina mest använda solglasögon just nu som är från Triwa, älskar dem!

Klänning, Ganni Pre Fall. Piké, Loewe. Väska, ATP. Shorts, H&M.
Sandaler, BOYY. Solskydd, Triwa


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här