Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Leaving for pasta and cheese

18:11 | maj 23, 2018

Räknar ner minuterna tills det är dags att checka ut från praktiken och officiellt gå på mitt sista sommarlov. Tänk att den här praktikterminen redan är över, det känns som att jag knappt hunnit blinka. Så redo för examen nästa vecka! Men innan den väntar en långhelg i Italien där jag planerar att äta så mycket pasta, bröd och goda ostar jag bara kan och ta igen förlorad tid med vänner! Italien är ett av mina favoritland och gissar att det till stor del är tack vare deras matkultur. Sist jag och Frida var i Italien ihop var i oktober, vi bilade längst Comosjön och stannade till i alla mysiga småbyar. 


2 kommentarer



2 kommentarer om “Leaving for pasta and cheese”

    Hej,
    Har du några favoriter runt Comosjön? Några favorittips kring Italien över huvudtaget? 🙂

    Svara

    Hej!

    Ja självklart! Byarna runt Comosjön är pyttesmå och likaså gatorna, så hyr man bil är en liten att rekommendera! Jag tyckte mest om Bellagio som by! Den ligger längst ut på kanten där sjön delar sig. Menaggio är också en väldigt fint.
    Vi bodde i Bellagio och jag kan rekommendera hotel Excelsior Splendide och Hotel Du Lac. Vi var dock där under lågsäsong så kan tänka mig att både priser och efterfrågan är högre under sommaren.

    Det finns flera superfina hotell längst Comosjön om man vill spana in (eller bo). Grand Hotel Tremezzo (ligger i Tremezzo) är ett tips för drinkar eller Grand Hotel Villa Serbelloni är också kul att se om man ändå är i Bellagio.

    Hoppas ni får en fin resa! 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här