Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Italiens do it better

11:42 | maj 29, 2018

Jag är hemma! Landade igår eftermiddag och tuppade av på soffan kort därefter, helt slut efter helgen. Men att ligga några timmar back på sovkontot efter en weekend hör nästan till tycker jag. Som ni säkert kan gissa prioriterades datorn bort ganska snabbt men ett gäng bilder har jag i alla fall lyckats knäppa av!

Hade på mig en ny favorit från Dagmar Pre fall som jag fick så många frågor om på Instagram. Den landar i butik om ca två veckor tror jag. Älskar färgen! Och tills nästa gång jag bär den har jag förhoppningvis samlat på mig lite fler soltimmar med.

Charlotte bor i närheten av Bergamo men en shoppingdag i Milano är obligatoriskt för oss vid varje besök. Den slutade tyvärr med att vi alla åkte hem tomhänta den här gången!

Jag fingrade på perfekta sommarsandaler från Céline. 

Vi svalkade oss med Aperol Spritz….Och tog våra raska promenadsteg vart vi än skulle.I Milano körde jag på klänning från Dagmar, sneakers, Céline och väska från Loewe.

I lördags dukade vi upp en buffé på innegården. Den bestod av all italiensk mat vi älskar plus lite till. Tycker så mycket om att bara sitta och äta länge och prata till sent på småtimmarna.

Och sista kvällen avslutade vi med middag och drinkar på La Cantina, ett supermysigt hotell i Trezzo Sull’Adda.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här