Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

The Lamp hotel

10:48 | juni 18, 2018

Vid lunch igår checkade vi in på nya spahotellet The Lamp i Norrköping! Vi trillade in fyra minuter innan jag skulle vara på ansiktsbehandling så vi dumpade väskorna i loungen, svirade om till morgonrockar och tog plats i deras spa direkt. Jäklar vilket fint hotell Norrköping fått, det överträffade verkligen alla mina förväntningar på ett spahotell! På eftermiddagen ropade vi upp en kanna kaffe och en flaska bubbel till loungen och rev av ett tre timmars långt möte för att planera och spika detaljer för hösten – Peppen är total!! Vi avslutade kick offen med pangmiddag på Stadsvakten.

Nu sitter vi i bilen på väg tillbaka till Stockholm och jag ska bort till Grand Hotell för att plåta en rolig kampanj som kommer ut senare i sommar! I morgon ska jag ut till familjen på Värmdö och fira min födelsedag och sedan bär det av till Ulricehamn för midsommarfirande hos Linnsan!


1 kommentarer



En kommentar om “The Lamp hotel”

    Har bara varit på the Lamp en gång tidigare och det var riktigt mysigt!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här