Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Midsummer crew

20:35 | juni 24, 2018

Precis som förra året checkade vi in ett stort gäng vänner i Linns sommarhus strax utanför Ulricehamn. Den här helgen har blivit en favorit, det känns verkligen som att vara på sommarkollo. Vi kom en full bil från Stockholm sent torsdag kväll och hamnade rätt i uppladdningen. Linn och Elvira lämnar ingenting åt slumpen och jag vet ingen som kan styra upp midsommar så bra som dem! Efter den här helgen känner jag att jag vill ha två toastmadame på mitt framtida bröllop och uppdraget lämnar jag åt Linn och Elvira, jag hade känt mig 100 procent säker med dem två vid rodret!

Midsommarafton bestod av morgondopp och långlunch med snapsvisor och lekar som övergick till dans på stolarna redan klockan tre. Eftermiddagen fortsatte med beer pong-tunering och tipspromenad innan vi svirade om till kvällen och dukade om till mexican fiesta night. Sedan höll vi igång till sent in på småtimmarna och tillslut hade vi flyttat dansgolvet upp till bordet, haha!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här