Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Semesterstil

21:39 | juli 3, 2018

Att packa för semestern och planera semestergarderoben tycker jag är lika kul varje säsong! Varje år när jag är i Kroatien slutar dock alltid på samma vis, väskan är några kilo från övervikt och när veckorna är över ligger nästan alla kläder fortfarande i resväskan och jag har gått runt två veckor i samma tunna bomullsklänning, haha. Vi äter oftast middagarna hemma här och det blir inte så många tillfällen att klä upp sig men det här året försöker jag ändå lära mig att variera.

I augusti åker jag en långhelg till Franska Rivieran med ett gäng bästisar och jag börjar redan stressa över packningen som ska rymmas i bara ett handbagage. Kjolen från Mango måste jag bara klicka hem! Så ball! Tycker även Totêmes jacka i rådenim är väldigt fin. Och jag som inte är någon skönhetsjunkie nöjer mig med att slänga ner en facemist från Björk & Berries i strandväskan!

Jacka, Totême. Klänning, H&M. Väska, Zara. Kjol, Mango.
Ansiktsspray, Björk & Berries. Halsband, LinnHolms.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här