Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Back in the game!

10:48 | juli 23, 2018


Radiotystnaden är över! Jag har precis kommit hem efter en vecka i Skåne och Österlen med min killes familj. Jag kopplade bort allt vad Instagram och blogg heter för att bara ta vara på dagarna där nere, jag har inte varit så mycket i Skåne tidigare så hade en del att utforska – tur jag haft flera bra och rutinerade guider att ta rygg på. Känns som jag haft en detox från sociala medier senaste veckan, det har varit overkligt skönt att inte vara konstant uppkopplad och scrolla genom Instagram flera gånger per dag. Jag borde verkligen koppla bort oftare! Nu mellanlandar jag ett par dagar hemma i Halmstad sen blir det Stockholm och några dagars jobb innan jag åker iväg på sista resan för den här sommaren. Hoppas att ni har en magisk sommar! 


2 kommentarer



2 kommentarer om “Back in the game!”

    Hej! Kul att du är tillbaka.
    En modefråga!
    Jag funderar på att köpa en teddy jacka på rean, den har tidigare kostat 1999 kr och är nu nedsatt till endast 600 kr…det är en jacka av Teddy material och i ull alltså. Tror du det blir ett stilsäkert kap den här hösten/vintern som kommer?
    mvh
    Johanna

    Svara

    Hej Johanna!

    Vad härligt, alltid kul att göra fynd på rean! Just en teddyjacka tycker jag absolut är ett stilsäkert köp att göra. Den går ju att plocka fram säsong efter säsong och funkar alltid, speciellt om den är helt i ull med är det absolut värt pengarna! Hoppas att du blir nöjd med ditt köp 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här