Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Summer days

08:58 | juli 30, 2018

Orimligt tidigt i morse satte jag mig på tåget hem till Stockholm igen så jag tänkte att varför inte sammanfatta mina senaste två veckor på västkusten i 16 bilder? Here we go!
1. Finns inte mycket som slår Halmstad och Tylösand på sommaren. En middagsfavorit är skaldjur på Bettans med solnedgången som kuliss2. Yogasessions på en brygga med den ljumna morgonsolen vilandes i ansiktet. 3. Picknick i sanddynorna med massa vänner. 4. Och After Beachen på solgården är givetvis ett måste varje sommar.
1. Jag har fått se vackra Österlen under en vecka där obligatoriska utflykter var Ystad Havsbad, Ales Stenar, Franskans Creperie och Svaneholms Slott. 2. En av alla vackra solnedgångar både Skåne och Halmstad bjudit på. 3. Salsicciapasta är en solklar favorit. 4. Och allra bäst smakar den under en sen middag i trädgården.
1. Jag och några vänner stillade shoppingsuget med en roadtrip till Köpenhamn, där jag även hittade den här fina spegeln. 2. Åt middag på Apollo Bar. 3. Hello Céline SS18 på 40%. 4. Gullig väska från Ganni. 1. Strandhäng på Tylösand. 2. Semestermiddagarna börjar med chark och vin i kvällssolen. 3. Fyndat en billig look på H&M. 4. Och ätit stökiga middagar och druckit drinkar med bästa vänner.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här