Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Wishful thinking

21:03 | juli 31, 2018

Blus, Realisation. Piké, COS. Sneakers, Adidas.
Jeansshorts, H&M. Solglasögon, Gucci

Jag håller på att packa upp mina två stora resväskor som jag har hängt ihop med i snart två månader, sedan jag och Linn åkte till La Madonna i början av juni. Jäklar vad skönt det ska bli att få lite mer valmöjligheter på morgonen. När jag kom hem till min garderob igår blev jag nästan som nykär. För mig hjälper det verkligen att låta plagg vila och inte använda dem så ofta, jag tröttnar inte lika fort då.

Men skulle jag däremot uppdatera garderoben för Franska Rivieran nästa vecka så skulle det bli några av plaggen ovan. Pikén från COS fick följa med hem från Köpenhamn, fast i en annan färg, men är lite sugen att komplettera St Tropez-väskan med blusen också.. Skorna från Adidas har jag sökt hela internet efter men de verkar dessvärre vara slutsålda.. Och med tanke på att jag har så mycket ledig tid den här veckan tänkte jag försöka göra en rejäl utrensning och ge några av mina gamla jeans en make over, likt shortsen ovan.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här