Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Interior

15:19 | augusti 20, 2018


Jag och min kille har bestämt oss för att göra en ordentlig make over här hemma. Nu har vi bott ihop i strax över ett år och är väl ganska överens om att jag kommer vara kvar här (hehe). Jag flyttade ju rakt in i hans ungkarlslya som fortfarande består av toner av grått och svart så nu har jag bestämt för att piffa hemmet med lite färg. Helst av allt skulle jag vilja ha en senapsgul sammetssoffa, men den kommer jag aldrig undan med så nu försöker jag istället kompromissa mig fram med ett nytt matbord och sammetsstolar, det går faktiskt lite lättare! Jag vill även få in massa tavlor och roliga vaser, som på bilderna ovan.

Så himla fint med en rosa vägg också men det får nog vänta tills nästa lägenhet. Har ni tips på fina soffor så måste ni hjälpa mig! Tycker det är en djungel där ute, och jag vet inte alls vad jag vill ha. Vet knappt ens vad jag tycker är fint (förutom senapsgul sammet då).

Några detaljer jag gärna skulle pynta hemmet med nu! 

Väldigt sugen på att slå till på detta marmorbord med sammetsstolarna från MioVet bara inte vilken färg jag skulle vilja ha på stolarna. Dessa i grönt är ju också magiska!


2 kommentarer2 kommentarer om “Interior”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här