Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Tuesday meeting

07:46 | augusti 22, 2018

God morgon mina vänner <3 Jag ska alldeles strax åka in till Lindex showroom för frukost och en presentation av höstnyheter. Därefter ska jag vidare på möte, lunch och sedan ÄNTLIGEN till…frisören(!) Jag klipper mig alldeles för sällan, är nog både för lat och snål. Jag har inte gjort något med mitt hår på flera år så överväger faktiskt att lägga i några slingor också! Under en av mina sista dagar på Stella McCartney kom det in en tjej som hade typ den finaste hårfärgen jag sett, och det var där tanken på ny hårfärg väcktes. Jag frågade faktiskt om jag fick ta en bild på hennes hår, och den bilden har jag med mig som inspiration i morgon, hehe kan bli copy paste!

Hela eftermiddagen igår satt jag i möte med dessa två stjärnor! Vi smusslar ju runt med ett projekt som vi försöker ro i hamn till hösten. Vi spikade detaljer, design och datum för lansering. Så nu när det faktiskt finns ett datum känns det hela mycket mer verkligt!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här