Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

My week

15:22 | september 3, 2018

Hello my friends <3 Hoppas att ni mår bra och haft en grym helg, det har sannerligen jag haft! Jag checkade ut tidigt i fredags och har haft finbesök av gamla vänner hemifrån hela helgen. I går hade vi dessutom Bloppis hela dagen så jag var helt slut på kvällen. Jag fick med mig en del grejer hem igen så jag funderar på att slänga upp lite här senare om det är någon som vill göra ett fynd eller två!

Den här veckan har jag två möten med teamet jag snart kommer jobba heltid med. Vi har precis satt all design för nya produkten och det kommer verkligen bli så fint. Nu är det snart bara en månad kvar till lansering så gasen i botten sista veckorna. Jag ska börja med att sätta ett schema för september månad så jag vet exakt vad som ska göras, och när jag ska göra det. Jag är bra med principen frihet under ansvar, så länge jag har struktur över delarna.

Resten av veckan ska jag pyssla om hemmet, jag har ju nämnt att vi planerar att göra om en del hemma. Sedan ska jag planera hösten och boka in ett par resor som jag vill göra, ska bland annat fira min bästa väns 25-års dag i London där hon numera bor. Jag ska äntligen(!!!) på kräftskiva. Och slutligen ska jag riva av ett par träningspass, jag är alldeles för dålig på att ta mig tid för det!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här