Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Autumn uniform

23:44 | september 5, 2018

Jag har precis kommit hem efter att ha spenderat kvällen runt Petras köksbord. Vi började med möte och genomgång av design och malde på tills Foodora plingade på dörren med en hel buffé libanesiskt. Snart lovar jag att visa er lite sneak peeks och berätta mer om vår idé, så tråkigt för er att bara läsa om massa hintar hit och dit, heh men den som väntar på något gott!! <3 Desto roligare är att den här magiska koftan från Dagmar landat i butik nu! Den kommer vara min bästa go to-piece den här hösten!

Kofta, här. Kjol, här

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här