Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Crayfish party

11:51 | september 5, 2018


Så här såg det ut igår när Thomas Sabo bjöd in till kräftfest ute på Kastellholmen. Kvällen gick i temat astrologi och de hade dukat upp för kräftskiva inne i Skridskopaviljongen. Det var en så fin kväll, och denna tiden när Stockholm är som allra vackrast. Sensommaren måste vara min favoritårstid.

Fick hänga med den här stjärnan hela kvällen. Vi gick igenom höstens höjdpunkter, som förhoppningsvis kommer innehålla två festliga resor ihop! Jag hade på mig kjol från Lindex, Klackar, Stella McCartney och min pojkväns kavaj som jag älskar att sno! hehe


3 kommentarer3 kommentarer om “Crayfish party”

    Kjolen fr Lindex?! Så fiiiin! Ngt som ska komma i butik i höst? Kram

    Svara

    Ja! 😀 Den borde komma inom närmsta veckorna <3

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här