Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Team dinner

13:50 | september 6, 2018

Så här såg det ut igår när vi spenderade kvällen runt Petras matbord. Det är mycket möten nu fram och tillbaka och alla detaljer som ska falla på plats innan lansering. Jag är så orimligt peppad på det här och ser verkligen fram emot att bygga upp ett varumärke från grunden. Jag vet att det kommer bli slitsamt och mycket jobb i början men jag tror stenhårt på den här produkten och är verkligen redo att jobba hårt för att lyckas med det här projektet, och hoppas ju så klart att ni vill följa med på den här resan med oss!

Blir alltid så fylld av inspiration när jag är hemma hos Petra. Blev så jäkla peppad på min make over hemma också. Nu har jag nog bestämt mig för vilka stolar det blir och igår hittade vi även en soffa som både jag och min kille gillade. Dessvärre kommer den eventuellt bli lite för stor för vårt vardagsrum nu men min ambition är ju att den ska passa in i nästa lägenhet också, som förhoppningsvis är lite större, hehe!

En liten hint om vad som komma skall!

Vi beställde libanesiskt från Foodora och klickade nog i varje rätt som fanns att välja på menyn så det trillade in en buffé i storlek för en mindre armé. Älskar smårätter och alla dessa röror men kruxet är ju att det är så svårt att sluta äta pga för gott så kan knappt stå upp efter måltider som denna!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här