Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Tourist style

13:55 | september 12, 2018

Från och med 1a oktober börjar jag jobba heltid (äntligen, yey!) så just nu går dagarna ut på att ta till vara på alla sovmornar och maxa antal timmar att slappa på soffan framför en serie. Eller egentligen jobbar jag lite hela tiden, det blir ju så när man håller på att starta upp ett nytt företag, fast det känns som att det är utan effekt. Men snart blir det full fart igen och jag gillar det bättre så, när tempot är lite högre och det är fler bollar än en att hålla reda på. Jag har alltid jobbat och presterat bättre under press, det är så lustigt för jag är samtidigt lite rädd för all typ av stort ansvar, men man lär sig nog att bli bekväm med det också. Jag tror aldrig jag har varit ledig såhär mycket, inte sen jag började sommarjobba när jag var 15. Jag har alltid tyckt mycket om att jobba och har nog turen att vara ganska driven när det kommer till det.

Nu tänkte jag rasta benen över ett träningspass innan jag hugger in i lite jobb. Ska spika layout och design för en ny grej och få ihop ett schema för allt jobb kommande tre veckor. Vi hörs lite senare fina ni!

Kjol, Lindex (kommer snart). Tröja, Soft Goat. Solglasögon, Rayban. 


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här