Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Torsdag

20:50 | september 13, 2018

Den här dagen började med att jag spontanbokade flygbiljetter till Marbella nästa helg. Min bästa vän som bor i London lämnar in sin masteruppsats nästa vecka och jag började hetsa henne om att vi borde fira. Efter några meddelande fram och tillbaka hade vi båda bokat flygbiljetter till Spanien. Jag har aldrig varit i Marbella tidigare så sitter ni inne på några guldkorn eller tips, fram med dem!!! Tack<3

Jag rev av ett lunchmöte med Bea på Thomas Sabo om ett eventuellt samarbete. Så häftigt att jag och Bea förhoppningsvis kommer kunna göra så mycket kul jobb ihop. Vem hade kunnat ana det när vi fortfarande lekte med hink och spade i sandlådan!

Efter ett till möte och lite jobb sprang jag några kvarter bort för att bli bjuden på kaffe hos Henrietta. Och hon hade fått det så fint hemma att jag var tvungen att ha en bild vid hennes magiska tavelvägg och vid fåtöljen jag bett om att få ärva när hon tröttnat.


6 kommentarer



6 kommentarer om “Torsdag”

    Var kommer skorna ifrån? MAGISKA!

    Svara

    Snodde dem ur Henriettas garderob men tror det är Topshop :))

    Svara

    HEEEJ SNYGGA DU! Undrar var den grymma perfekta power jumpsuiten kommer ifrån?

    Svara

    HEJ GOING! Den är från 2NDDAY! :)) Men kommer lite senare i höst <3

    Svara

    Va kul med Marbella, är ju ganska stort och uppdelat på olika områden så var exakt skall ni bo. Lättare att kunna ge tips i närheten så ni slipper lägga tid i taxi.

    Svara

    Vi kommer bo vid Golden Mile! 🙂 Super! Vi kommer hyra bil med så något kul utflyktstips man inte får missa? 😀

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här