Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Inredningsdjungeln

08:30 | september 20, 2018

Som ni vet har jag ju stora planer på att göra om hemma, bara det att jag är fast i den här djungeln av allt som har med inredning och göra. Det är ett område som jag är ganska ovetandes i och nu sitter jag kvällarna i ända och försöker ta reda på vilken stil jag vill ha hemma. Jag har lagt ett marmorbord i varukorgen hos Mio flera gånger, ena sekunden vill jag slå till och andra sekunden känner jag mig osäker. Är det fortfarande fint med marmor? Kommer jag tröttna på det?

Jag tror egentligen den här osäkerheten grundar sig i att inredning är så mycket större och dyrare än vad mode och kläder är. Det är så enkelt att klicka hem ett par byxor för skulle storleken vara fel kan man bara skicka tillbaka. Och skulle byxorna inte passa till just det jag tänker mig så passar de troligtvis med något annat i min garderob. Riktigt så känns det inte med inredning, och därför drar jag mig för att börja beställa stora möbler. Min ambition är ju att möblerna ska stå i mitt hem i många år framöver, men jag är också lite rädd för att inte känna mig tillräckligt nöjd. Jag vet hur jag är med garderoben, och jag vill inte väcka ett inredningsmonster som sover, haha. Igår klickade vi i alla fall äntligen hem en ny soffa. Det blev en krämvit i lite rundare form. Det har tagit lång tid att komma fram till vad vi vill ha för någon. Jag har varit inställd på sammet ett bra tag men fick ge upp det och kompromissa mig fram till sammetsstolar i köket i istället, något som jag dock tvekar på nu. Jag ska nog börja med matbordet, som kanske blir i marmor eller trä? haha baby steps…  Vi har en långsida över som vi behöver fylla ut med något kul. Helst skulle jag nog smälla in den här stora pjäsen i trä och pryda den med konstiga vaser och lampor. Men då vi inte har så många kvadrat att spela med får det nog bli ett nättare sideboard. Har ni förslag på något fint får ni gärna hojta! Jag gillar verkligen formen på dessa soffbord. Har dividerat med mig själv om rund form eller mer rektangulär men känner att i dessa får man ju lite av varje. Någon som sett något liknande? Jag vet inte om jag känner mig klokare efter allt Pinterestsurfande men som det ser ut vill vi ha det ganska avskalat och i jordnära toner, haha. Jag längtar verkligen tills jag ska få visa er före och efter bilder, ni kommer få er ett gott skratt!

Här kommer ett gäng favoritprodukter som jag gärna skulle pynta hemmet med! Längtar mest till att få leka med detaljerna, vill bara att de stora ”byggstenarna” ska vara på plats först.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här