Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Torsdag

10:09 | september 21, 2018

I går hängde jag återigen med denna donnan. Vi hade hela kontoret för oss själva då alla är iväg i Frankrike för the big wedding så vi passade på att stöka runt ordentligt, haha. Vi kommer ju hänga ihop en hel del nu och det är jag verkligen glad över! Vi jobbade på med projektet ett par timmar under förmiddagen och pausade för kaffe på Bistro Arsenalen. Tips till den som vill dricka kaffe i riktig paris-anda! Sedan åt vi lunch på Ling Long och ingen av oss tvekade på att ropa in Bang Bang! Den här favoritväskan från Little Liffner fick hänga med på lunch! Resten av dagen plåtade vi för en kul suprise till Petras blogg som kommer ut nästa vecka. Och när vi var klara sprang vi bort till butiken Avavav Firenze där de styrde aw med Swedish Stockings. Jag avslutade torsdagen med att möta upp ett gäng favorittjejer för middag på nya restaurangen Videgård. JÄTTEGOD mat, Japanskt med influenser från Peru. Nu ska jag stänga datorn och göra mig i ordning. Det här kommer bli en lat dag, det känner jag redan. Jag ska åka och äta lunch med en kompis och fira hennes nya tjänst och sedan har jag ett möte innan jag checkar ut för helg och minisemester!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här