Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Touchdown Espana

21:01 | september 22, 2018

Så här ser det ut hos mig just nu. Jag har precis landat i Spanien och slagit mig ner på närmsta café för lite kvällsmat. Har tre timmar att slå ihjäl här nu innan min bästa vän Claudia flyger in från London. Jag pitchade ju den här idén för henne förra veckan när hon sa att hon lämnar in sin masteruppsats nu så jag tyckte vi borde åka bort och fira det med massa tapas och sangria. Så glad att hon inte var särskilt svårflörtad till det!

Jag har lyckats sova en stor del av flygresan, vilket nästan aldrig händer. Det var lite skakigt första timmen så jag liksom vaggades till sömn och bara totalslockande. Det var så skönt. Jag har ju tre timmar för mig själv här nu så ska försöka få lite jobb gjort! Hoppas ni har en mysig helg <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här