Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Disco dress

20:45 | september 27, 2018

Måste bara kika in här mitt i ledigheten och prata av mig lite. Jag befinner ju mig i Marbella med min bästa tjejkompis och vi njuter till max av dessa härliga dagar tillsammans. Vi ligger i solen hela dagarna och pratar gamla minnen, lagar pasta till lunch på terassen, badar i havet i eftermiddagssolen och äter sena middagar ute. Vi ses ju inte varje dag längre, vilket är det jag varit van vid från alla år vi gått i skolan ihop. Men jag älskar att vi kan ses igen efter flera månader isär och verkligen vara precis som vi alltid varit. Vi lärde ju känna varandra när vi var barn och gick på lågstadiet, helt galet!

I morgon är det back to basic och jag ska spendera helgen med min familj på Värmdö. Det blir en väldigt lugn sådan och jag planerar att bara mysa framför brasan med pappas gamla skivor i bakgrunden. Älskar de första hösthelgerna där ute! På måndag sätter allvaret igång, och som jag har längtat! Snart kommer vi också avslöja våra planer för er <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här