Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Budget favorites

14:03 | september 28, 2018

Veckans budgetfavoriter! En look jag gärna klär mig i just nu, (kanske får skippa sandaler dock). Jag får alltid en nyförälskelse för allt ribbstickat på hösten, just nu vill jag bära dessa två tröjor med ljus denim. Minns ni min bruna fuskpäls från Mango förra säsongen? Fick så många frågor om och nu såg jag att H&M gjort en liknande. Jag ska gå ner i källaren i helgen och gräva fram min, jäklar vad kallt Stockholm redan blivit. Det var ju nyss sommar? Och jag klickade precis hem den här postern av ett Vogueomslag från 1919, till min påbörjade tavelvägg, hehe.

Kappa, H&M. Halsband, Mango. Linne, Weekday. Denim, Weekday.
Ribbad t-shirt, Arket. Hårklämma, Vallgatan12. sandaler, Arket.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här