Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Days in Spain

08:33 | september 28, 2018

Tänkte att vi tar en titt på hur dagarna har sett ut för oss här nere. Inte alls särskilt noggrant dokumenterat, men lite fick jag i alla fall ihop via telefonen. Min kamera har inte alls fått jobba lika hårt som den brukar när jag är utomlands, jag har faktiskt kopplat bort rätt bra och bara njutit av att vara här och nu.

Har levt i den här klänningen från Monki senaste dagarna. Bästa ”slänga på sig-plagget” under semester är väl ändå luftiga klänningar, visst?!Vi har lagat goda pastarätter till lunch och ätit i eftermiddagssolen på terassen. Vi har bott en bit upp i bergen med magisk utsikt för solnedgången. Jag drömmer verkligen om att ha ett ställe utomlands en dag, som jag kan fly till och spendera någon månad när jag vill. Jag vill kunna skapa mig en vardag där också, så man kan bo några månader hemma i Sverige och några månader i värmen. Och detta kan gärna ske inom fem år, haha! Vi har kvällsbadat på terassen. Vår kompis som vi bor hos berättade att han tar ett 20 minuters dopp varje kväll, hur lyxigt låter inte det? Saknar verkligen ett badkar hemma, speciellt nu när vintermånaderna kommer! Och en av kvällarna bar jag den här discoblåsan som jag hittade i en liten butik i Kroatien i somras.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här