Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Knowing me, knowing you

16:16 | september 28, 2018

Hello friends! Jag var inne en sväng i stan i morse på en frukostpresentation och sedan dess har jag suttit fastklistrad med datorn i knät. Har faktiskt fått en hel del gjort men nu måste jag ta en paus för att åka och handla middag och frukost. Mitt kylskåp ekar tomt, haha och det går ju inte en fredagkväll när jag ska vara hemma och kolla Idol. Kom på att jag inte publicerat intervjun som vi gjorde förra veckan till Petras blogg för att ni/de som läser Petras blogg ska få lära känna mig lite bättre. Ni kan läsa den här om ni skulle vara nyfikna! Men jag gissar att en stor del av er redan hittat hit via Petra? Det finns även en intervju med Uchenna för er som vill lära känna henne bättre! Jag funderar faktiskt på er ofta, vilka ni är, vart ni bor, hur gamla ni är och vad ni har för er om dagarna. Jag skulle så gärna vilja ha en frågestund med er, där jag också skulle få lära känna er bättre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här