Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Fredag

10:25 | september 29, 2018

Igår var jag på en frukostpresentation med Sensai på Bank Hotel. Jag är ganska ovetandes krig hudvård och har aldrig förstått det här med flera steg varje morgon och kväll. Jag har alltid bara använt samma kräm till dag och natt, tycker att det funkar rätt bra. Men vi fick alla en hudkonsultation och ett kit med krämer som ska passa för sin hudtyp så jag ser faktiskt fram emot att prova på dem.Vi körde ett snabbt team-möte ute på gatan och gick igenom vad som ska hinnas göra närmsta veckorna. Från och med måndag börjar jag ju äntligen jobba med det här på heltid, och sedan är lanseringen planerad till mitten av oktober! Jag åkte vidare hem och möttes av ett väldigt trevligt fredagsbud, bland annat den här grymma kostymen! Sedan satt jag och jobbade resten av dagen och avslutade med fish taco och Idol i soffan!Nu ska jag ta mig ut till Värmdö för familjehäng resten av dagen. Hörs mer i morgon <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här