Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

First day of work

16:59 | oktober 1, 2018

Den här klänningen måste vara mitt absolut bästa semesterköp. Jag har packat ner den på mina senaste tre resor och känt mig lika fin varje gång jag använt den. Sen är det perfekt att den får vila ett par månader emellan, så hinner jag inte tröttna på den!

Nu har jag snart avverkat första dagen på nya jobbet, haha! Känns så lustigt, för vi har ju jobbat med det här projektet så länge nu fast mer på halvfart, vid sidan av allt annat men nu är det verkligen 100 % fokus för mig. Vi hade möte hela förmiddagen idag och filade på idéer som vi vill hinna genomföra närmsta veckorna innan lansering. På onsdag har vi ytterligare möte om design och det ska bli så kul att få se hur långt de kommit med sidan. För det har ni väl nästan lyckats lista ut vid det här laget va? Att det ska bli en sprillans ny sajt <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här