Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

My week

22:19 | oktober 1, 2018

Jag tänkte att nu när jag börjar en slags ny vardag och förhoppningsvis lite nya rutiner kanske ni kan tycka det är roligt att få följa med lite mer. Jag tänker mig, uppdatering kring veckoplanering kanske? Jag tycker själv de är rätt kul att läsa. Vi kan testa och se. Förhoppningsvis mer spännande än att skriva att jag sitter med huvudet ner i böckerna på Södertörn i alla fall, hehe!

Måndag: Morgonmöte med Her Hour och sedan har jag suttit och börjat preppa artiklar och intervjuer. Det är ungefär vad jag kommer göra nu framöver, haha. Ska bli så kul att få börja skriva lite mer!

Tisdag: Klockan ringer 06.30, uppställning 07.45 för morgonträning med Björn Borg. Sedan blir det några timmars jobb på kontoret innan jag pausar för lunch på Berns och presentation av ett franskt modehus som kommer till Sverige. Sen jobb, jobb, jobb!

Onsdag: Jobb och massa möten om Her Hour tillsammans med agenturen som också är involverade i projektet. Efter jobbet checkar jag återigen in på Bank Hotel tillsammans med Frida (Tack för att du kommer upp till Stockholm och jobbar ibland, haha). På kvällen har vi bokat bord på L’avventura med massa tjejkompisar från Halmstad. Äntligen, har velat prova det stället så länge!

Torsdag: Hotellfrukost och kanske 30 mins sovmorgon? Sängarna var verkligen för sköna där. Sedan springer jag över till kontoret och jobbar ett par timmar. Jag åker till Mallorca med Henrietta, Uchenna och Clara i oktober så vi ska ses på en lunch och pepptalka om det! På eftermiddagen ska jag förbi ATP Atelier för en babyshower(?) haha…

Fredag: Checkar ut från Bank Hotel och kramar Frida hejdå och sen heldag på kontoret.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här