Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

16:23 | oktober 2, 2018

Jag åker ju på en riktigt festlig tjejweekend i början av november. Vi ska fira min bästa vän som fyller 25 år med buller och bång. Vi är ett stort gäng tjejer som åker över till London för att fira henne hela helgen och jag har redan börjat fundera på vad jag ska ha på mig, haha! Om jag fick önska fritt så skulle det vara den här sammetsdrömmen från Attico, men med den prislappen så skulle jag nog få äta nudlar resten av året. Den andra blåsan från Ganni lockar också väldigt mycket. Visst är den fin? Riktigt sugen på något extra glittrigt/med paljetter.

Svart klänning, Attico. Väska, Paco Rabanne.
Brun klänning, Ganni. Klackar, & Other Stories


2 kommentarer2 kommentarer om “On my mind”

    Jag hade också redan börjat planera, så kul ni kommer få det!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här