Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Thursday work

16:41 | oktober 11, 2018


I morse mötte jag upp dessa godingar på Sturebadet för ett frukostmöte om Her Hour. Känns helt galet att vi snart är live!!! Att vi snart kan visa er vad vi pysslat med senaste tiden. Så här ser det oftast ut när vi träffas, vi sitter framför våra skärmar omringade av cola light och kaffe. Den här gången skulle vi hugga tag i allt som har med annonsering och kampanjer att göra. Att vara kreativ på beställning är tusan inte lätt, men jag tror vi har en hel del bra på gång. Nästa vecka har vi workshop tillsammans med gänget som kommer ha säljansvaret, heja heja! Jag har kommit på något längs den här vägen, det fina med att driva något eget är att man får prova på och göra så många olika delar. Det passar verkligen mig som älskar variation.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här