Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Ready for weekend

15:22 | oktober 12, 2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hänger på kontoret idag, helt själv och helt knäpptyst har det varit hela dagen. Resten av gänget är iväg eller lediga idag så jag har verkligen fått 100 % arbetsro, haha. Hann klämma in ett lunchpass också vilket resulterade i att mina ben fortfarande skakar under skrivbordet, men känns ganska bra ändå. Jag ska precis skriva klart ett gäng frågor och sedan ta mig bort till Söder och Chimi’s kontor för att göra en kul intervju med min vän Matilda som jobbar där. Och när jag har frågat ut henne om allt ifrån Stockholms nattklubbsscen till vilka hennes favoritappar är så styr vi stegen mot fredags-aw i solen med gänget som vi var i Åre tillsammans med.

Hoppas att ni får en magisk helg fylld av solsken <3

Klänning, Uniqlo


2 kommentarer2 kommentarer om “Ready for weekend”

    Hej! Vart är skorna ifrån?? Exakt sådana jag letat efter! Och tack för en fantastisk blogg (och instagram), älskar den!!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här